Vacatures: Student medewerker bestuursrecht en omgevingsrecht

SluisWest Advocaten is continu op zoek naar ambitieuze, leergierige en ondernemende studenten. Wij geloven in een gedegen opleiding direct ook in de praktijk. Daar komt het recht tot leven. Jij mag direct zoveel doen als je aankunt. Dat doen we in teamverband, zodat we samen beter worden, voor de cliënt.

Wat ga je doen?

Als student medewerker bestuursrecht en omgevingsrecht bij SluisWest ben je meteen inzetbaar om uitdagingen het hoofd te bieden waar onze cliënten, overheidsorganisaties en ondernemingen, mee geconfronteerd worden. Je ondersteunt de advocaten, je gaat mee naar zittingen en overleggen met cliënten. De dossiers gaan onder andere over handhavingskwesties, bestuurlijke boetes, Woo-verzoeken, bestemmingsplanningen en vergunningen. We hopen dat het je zo bevalt, dan je na de studie direct door kan als advocaat-stagiair(e) bij SluisWest Advocaten..

Wie ben jij?

Jij hebt lef, bent creatief en schrikt (dus) niet van een juridische puzzel. Je weet veel, ook wat je niet weet zodat je de kracht van ons team weet te benutten. Dit doe je vooral om de zaak tot een goed einde te brengen en daarmee jezelf ook nog verder te ontwikkelen bovendien. Heldere notities, brieven, mails en processtukken schrijf je met gemak. Nog leren? Ook geen probleem. SluisWest bestaat uit advocaten met veel ervaring zodat je snel op vlieghoogte bent.

Ben jij bezig met de studie en ben je geïnteresseerd in het bestuursrecht of omgevingsrecht, denk je in oplossingen en wil je in een hecht team werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Het aanbod

Wij bieden:

  • Een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de EUR 2050,- tot EUR 2250,-).
  • Een plek om te groeien als mens en jurist door een grote variëteit aan opdrachten.
  • De mogelijkheid om een scriptie te schrijven.
  • De mogelijkheid om aan te schuiven bij door ons gegeven trainingen en cursussen.
  • Een sociaal betrokken organisatie. Hard werken is mooi, maar zo nu en dan gewoon niet werken en dobberen op de Rotte in een sloep, kijken naar een voetbalwedstrijd in een stadion of gewoon even lekker uitgebreid lunchen in de stad is ook belangrijk!