Vacatures: Juridisch medewerker met zicht op de advocatenopleiding

SluisWest Advocaten is continu op zoek naar ambitieuze, leergierige en ondernemende advocaten of beginnend juristen. Wij denken niet in urennormen. Wel in verantwoordelijkheid voor het mooie werk dat er ligt. Dat moet op een hoog niveau worden gedaan. Vooral in teamverband, zodat we samen beter worden, voor de cliënt. We denken daarbij ook aan het delen van successen, bijvoorbeeld via een maandelijks vast te stellen bonus.

Wat ga je doen?

Als juridisch medewerker bij SluisWest ben je meteen inzetbaar om uitdagingen het hoofd te bieden waar onze cliënten, overheidsorganisaties en ondernemingen, mee geconfronteerd worden. Je hebt direct contact met wederpartijen en de cliënt, je gaat mee naar zittingen en doet die ook waar dat kan. De dossiers gaan onder andere over handhavingskwesties, bestuurlijke boetes, Woo-verzoeken, bestemmingsplanningen en vergunningen. Gaat alles goed dan stroom je met een jaar in, in de advocatenopleiding en begin je als advocaat-stagiar(e) bij SluisWest Advocaten..

Wie ben jij?

Jij hebt lef, bent creatief en schrikt (dus) niet van een juridische puzzel. Je weet veel, ook wat je niet weet zodat je de kracht van ons team weet te benutten. Dit doe je vooral om de zaak tot een goed einde te brengen en daarmee jezelf ook nog verder te ontwikkelen bovendien. Heldere notities, brieven, mails en processtukken schrijf je met gemak. Nog leren? Ook geen probleem. SluisWest bestaat uit advocaten met veel ervaring zodat je snel op vlieghoogte bent.

Ben jij academisch afgestudeerd in het bestuursrecht of omgevingsrecht, denk je in oplossingen en wil je in een hecht team werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Het aanbod

Wij bieden:

  • Een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, telefoon/laptop en een maandelijks vast te stellen bonus naast de jaarlijkse bonus bij goed functioneren.
  • Een plek om te groeien als mens en jurist door een grote variëteit aan opdrachten.
  • Geen vast keurslijf van urennormen, goedkeuringsprocessen voor vakantiedagen, etc.
  • Geen opleidingsbudget. Zie je iets nuttigs, dan bekijken we dat per keer. We bieden je ook de nodige opleidingen zelf aan.
  • Een sociaal betrokken organisatie. Hard werken is mooi, maar zo nu en dan gewoon niet werken en dobberen op de Rotte in een sloep, kijken naar een voetbalwedstrijd in een stadion of gewoon even lekker uitgebreid lunchen in de stad is ook belangrijk!