Vacatures: advocaat-medewerker met de ambitie aandeelhouder te worden

SluisWest Advocaten is continu op zoek naar ambitieuze, leergierige en ondernemende advocaten of beginnend juristen. Wij denken niet in urennormen. Wel in verantwoordelijkheid voor het mooie werk dat er ligt. Dat moet op een hoog niveau worden gedaan. Vooral in teamverband, zodat we samen beter worden, voor de cliënt. We denken daarbij ook aan het delen van successen, bijvoorbeeld via een maandelijks vast te stellen bonus.

Wat ga je doen?

Als ervaren advocaat-medewerker bij SluisWest Advocaten ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van diverse juridische dossiers binnen jouw specialisatie. We helpen je graag de eigen praktijk te bouwen door vol mee te draaien in de praktijken die er al zijn, voor de mooie cliënten die we al hebben. Je hebt ruime ervaring in het adviseren van cliënten en het voeren van procedures. Daarnaast draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van de praktijk en ben je betrokken bij strategische besluitvorming.

Wie ben jij?

Jij hebt lef, bent creatief en schrikt (dus) niet van een juridische puzzel of de uitdaging om een praktijk (uit) te bouwen. Je weet veel, ook wat je niet weet zodat je de kracht van ons team weet te benutten. Je weet ook goed ondersteuning te bieden aan de andere (junior) kantoorgenoten. Dit alles doe je vooral om de zaak tot een goed einde te brengen en daarmee jezelf ook nog verder te ontwikkelen bovendien. Inhoudelijk verder groeien of juist op de skills die een advocaat een ondernemer maken? Ook geen probleem. SluisWest bestaat uit advocaten met veel ervaring zodat je snel op vlieghoogte komt.

Ben jij al enige jaren (minimaal 5) advocaat in het bestuursrecht of omgevingsrecht, heb je de ambitie om op termijn aandeelhouder te worden, denk je in oplossingen en wil je in een hecht team werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Het aanbod

Wij bieden:

  • Een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, telefoon/laptop en een maandelijks vast te stellen bonus omdat het goed gaat met kantoor naast de jaarlijkse bonus bij goed functioneren.
  • Een plek om te groeien als mens, jurist en ondernemer door een grote variëteit aan opdrachten.
  • Geen vast keurslijf van urennormen, goedkeuringsprocessen voor vakantiedagen, etc.
  • Geen opleidingsbudget. Zie je iets nuttigs, dan bekijken we dat per keer. We bieden je ook de nodige opleidingen zelf aan.
  • Een sociaal betrokken organisatie. Hard werken is mooi, maar zo nu en dan gewoon niet werken en dobberen op de Rotte in een sloep, kijken naar een voetbalwedstrijd in een stadion of gewoon even lekker uitgebreid lunchen in de stad is ook belangrijk!
Het aanbod

Ben jij de ervaren advocaat-medewerker die SluisWest Advocaten zoekt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@sluiswest.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek, gevolgd door een of meerdere inhoudelijke interviews zodat wij jou, maar jij ook ons beter leert kennen.